Sizlerden

Ey Gönlüm!

News image

Gün yine geceye bıraktı kendini… Kopkoyu bir sessizlik süzülmekte semada… Koyulardan da koyu bir hüzün kaplamakta yüreğimi......

Marmara'da Mezun Varmış

News image

Sürüyor değişim bütün hızıyla Kep attık şimdi biz erkek kızıyla Kuranlı bir geçiş davul sazıyla Kutladık gene de mezuniyeti...

Esintiler - Telâmiz

stikabl_ve_HuzurÜşüyen yüreğimi koyuyorum sararan bir sayfa üzerine, ey kalbim bu yorgunluk niye?
Bu sessizliğin, bu susamışlığın, üzerindeki bu rehavetin sebebi ne ola ki?

Bir ateş düştü yüreğime, aşk olup tütse...

Taşta gül bitiren Mevlam kalbimdeki yangın yerini gülendamlara çevirse...

Kapasam gözlerimi, rahmetin yağmur misali yağsın üzerime, ruhuma serpiştir adını sürûr ile...

Baktığım her yerde ismin yazılır gözlerime, seni tefekkür ettiğim her an sevgin fısıldansın yüreğime...

Ve işte içimde o hoş nağme huzur... Ve yine huzur...

Arkasından bir ömür koşturup durduğumuz, dinimizin en nadide meyvesi.stikabl_ve_Huzur

Lakin şu iyi biline ki; mükemmel bir inanç, içten bir yalvarış, candan bir haykırış, sızlayarak edilen dualar ve daha bilmediğiz efdal olan her şey...

Bunlar kalplerdeki huzura vesile olacaktır.

Ümit ediyorum ki huzur ufkunda nur saçan bir istikbalde; karanlıklardan sıyrılıp ruhumu asli rengine bürüyüp nur-i cazibende ıslanmak istiyorum.

Fitne ve fenalıklarla kirlenen bu dünyada her zaman tertemiz kalan,

Aşikâr bir sevgiye kavuşmak,

Hayatın anlamını sana olan imanla keşfetmek istiyorum...

Esra Ekinci

Sakarya İlahiyat

Yorumlar  

0 #15 reşat 2010-01-06 11:45
insanların yüreği ile aramızdaki tek iletişim dilinden çıkan sözlerdir...
bir insanın kalbinden geçenleri öğrenmek için onu dinlemek lazım...
yüreğindeki güzellikleri ve iyilikleri bize sunan kardeşime başarılarının devamını diliyorum...
Alıntı

0 #14 EMEL ÖZTEL 2010-01-01 22:33
Özü güzel sözü güzel Esracığım, tebrik ederim. Sözlerinle gönlüme bir neşe verdin, umut verdin. İlmin, belagatın daim olsun.
"Sanman ki taleb-i devlet ü cah etmeğe geldik
Biz aleme bir yar için ah etmeğe geldik"
Alıntı

0 #13 emel öztel 2009-12-31 22:33
...Esracığım, derin,içten duygularını; bizimle paylaşacağın yeni yazılarını bekliyorum.
"Sanman ki taleb-i devlet ü cah etmeğe geldik
Biz aleme bir yar için ah etmeğe geldik"
Alıntı

0 #12 Meliha Sena ÖZSARAÇ 2009-12-30 20:44
Esra abla şiirini çok beğendim.Seni tebrik ederim.O şiirin her kıtasını çoook sevdim
Alıntı

0 #11 Nurullah ÖZSARAÇ 2009-12-30 20:34
canım yiğenim esra şiirin çok etkileyici.Bir şiirde anlam aranmaz okunurken yaşanır.. Okurken yaşarsan satırları işde budur şiirin alası ve anlamlısı... Başarılarının ebedi olmasını diliyorum..
Alıntı

0 #10 zeynep özsaraç 2009-12-30 20:10
Canım yüreğine sağlık.. İnan çok etkilendim. Bu satırları oluşturan her kelime çok içten ve çok anlamlı. Senin başarın ve iyi bir yerlere geleceğin aşina bundan eminim. Her daim dualarımız seninle; HOŞÇAKAL
Alıntı

+1 #9 Hülya TEPE 2009-12-30 19:28
Bukadar güzel dua ve yorumlar ancak bukadar güzel bir yüreğin yansımasıdır. Bu anlatım ve yorum tarzıyla ileride bir şair veya yazar olacağına inanıyorum yazılarının devamını bekliyorum başarılar diliyorum. Hoşcakal
Alıntı

+1 #8 Ahmet Bostancı 2009-12-29 14:37
Fakültemiz Esra ile birlikte iyi bir yazar kazanacak inş. Tebrikler! Devamını bekliyoruz...
Alıntı

0 #7 ESRA EKİNCİ 2009-12-29 12:35
BU SAYFAYI İLK AÇTIĞIMDA YAZIMA YAPILAN YAZILAR BENİ ÇOK İHYA ETTİ.NACIZANE YAZIMI OKUYUP BEN O HOŞ YORUMLARINI ESİRGEMEYEN BÜTÜN DOSTLARIMA,KARD EŞLERİME TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM.SİZLER BENİM YÜZÜMDEKİ TEBESSÜME SEBEP OLDUNUZ YÜCE MEVLAM SONSUZ YOLCULUĞUMUZDA MÜTEBESSİM ÇEHRELERLE YÜRÜMENİZİ NASİP ETSİN.EBEN ALLAHA EMANETSİNİZ.
Alıntı

0 #6 mihrii 2009-12-29 12:21
Kalbine düşen ateş,aşk ikliminden gelmiş ola ki;ancak bu denli güzelliklerle dökülmüş yüreğinden...

Ümîd ettiklerinin ümîd ettiğin derecede gerçekleşmesi dileklerimle... =)
Alıntı

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile